header afbeelding

De Graafschap

"Wij zijn Eliza en Melvin, wij zijn 15 jaar samen en woonachtig in Doetinchem. We hebben 2 eigen kinderen, Julan is geboren op 05-10-2011 en Fender op 23-05-2018.

De Graafschap si een gezinshuis dat professionele woonbegeleiding biedt aan kinderen met gedrag- en/of ontwikkelingsproblematiek. Wij bevinden ons midden in een woonwijk in Doetinchem met veel voorzieningen in de buurt zoals school en sportverenigingen. Wij vangen kinderen op in de leeftijd vanaf 4 jaar; de kinderen wonen meestal voor langere tijd bij ons.

De kinderen in het gezinshuis worden door ons begeleid aan de hand van een persoonlijk ondersteunings- en behandelplan. Dit plan is erop gericht om hulp, ondersteuning en waar nodig behandeling te bieden op het gebied van zelfstandigheid, gezondheid, sociaal netwerk, schoolloopbaan, werk en vrijetijdsbesteding.

Het ondersteuningsplan wordt bij voorkeur in samenspraak met de jongere opgesteld, waarbij we samen doelen opstellen en goede afspraken maken met elkaar. Een team van professionele hulpverleners ondersteunt ons hierin.

Graafschap 2
Graafschap 1