header afbeelding

Wij, Sa-Net ochtenden

6 jun. 2023

Sinds april vorig jaar zijn we begonnen met: de 'Wij, Sa-Net' ochtenden.

Elke maand is er een bijeenkomst waarin een groep van 10 collega's, uit verschillende teams, in gesprek gaat met elkaar en onze beide bestuurders over onze missie, cultuur en waarden en hoe we daar ieder op onze eigen plek zelf invulling aan geven. In een ontspannen setting nemen we uitgebreid de tijd om naar elkaar te luisteren. We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch.

Collega Esther was recent een van de aanwezigen:

Gisteren mocht ik met een aantal collega’s aanschuiven bij een heuse ‘Wij, Sa-Net’ meeting. Bedacht door het management om te horen, zien en ervaren wat er speelt binnen de organisatie. We hebben naar elkaar geluisterd, wie we zijn, waarom we bij Sa-Net zijn gaan werken en hoe we onze rol zien en willen invullen. Prachtig initiatief om in een ontspannen setting elkaar beter te leren kennen en vooral SAMEN de mooie cultuur van Sa-Net te waarborgen.

Een van de bestuurders (Pieter) geeft hierover aan:

We vinden deze ochtenden belangrijk, om even stil te staan en los te komen van je dagelijkse werk. We horen van elkaar hoe ieder invulling geeft aan onze wens om persoonlijke, professionele en perspectief biedende zorg te (helpen) bieden. En hierdoor bouwen we ook samen verder aan onze gedeelde cultuur; 'Wij, Sa-Net'. Voor ons als bestuurder is het erg goed om uit de eerste hand van collega's op alle plekken in de organisatie te horen wat er leeft en speelt.