Boerderij de Meene Keuken deel 2

Boerderij de Meene

Wij zijn Joris en Marleen en samen met onze drie kinderen wonen we in het buitengebied van Zelhem. Hier zijn we gestart met onze locatie Boerderij de Meene. Deze voormalige agrarische boerderij biedt onze bewoners veel mogelijkheden om zichzelf te kunnen ontwikkelen, met onze nabijheid en begeleiding.

Op het erf vind je allerlei dieren waaronder paarden, kippen, honden en minivarkens. We zetten graag onze dieren in om samen met de jongeren verschillende activiteiten te ondernemen. De dieren creëren een vertrouwde omgeving en hierdoor wordt de begeleiding laagdrempelig en ontspannen. Er is ook veel aandacht voor beweging, creativiteit en dagelijkse vaardigheden.

Boerderij de Meene huis zijkant
Boerderij de Meene Keuken Deel 1
Boerderij De Meene Ollie en Rosita 2 kopie
Boerderij De Meene Fiep en Karel 2 kopie
Boerderij De Meene Jimmie staldeur 2

Naast de landelijke omgeving heb je in Zelhem ook een ruim aanbod van verschillende sportclubs en verenigingen en in het centrum vind je veel leuke winkels en restaurants.

We bieden een vaste woonplek aan voor 4 jongeren vanaf 15 jaar oud. Boerderij de Meene is bestemd voor jongeren die graag willen werken aan zichzelf en hierin gemotiveerd zijn. De boerderij biedt de jongeren waar nodig de nabijheid, maar er is ook genoeg ruimte voor zelfstandigheid.

Foto Marleen Joris 002

Aanmelden en meer info

Er is nog plek op deze mooie locatie! Meer weten? Bel ons via 0314-763403 of stuur een mail naar info@sa-net.nl. Direct aanmelden? Klik hieronder voor ons aanmeldformulier.

Lees meer