Visitatie erve wulllinck Sa Net Woonzorg 2022 91 websize

Erve Wullinck

Erve Wullinck is een voormalige boerderij, gelegen aan de rand van het dorpje Zelhem. Het is een kleinschalige woonlocatie met intensieve begeleiding. De inwonend begeleiders zijn Michiel en Gaby de Vries. Samen met hun twee zonen Max en Sem wonen zij bij Erve Wullinck. Er wordt gewerkt met een klein team die bestaat uit persoonlijk begeleiders en assistent begeleiders.

Voor wie:

Erve Wullinck biedt woonzorg aan jongeren en (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychosociale problemen binnen een beschermd wonen setting.

Er is plaats voor 9 bewoners. Zes maken deel uit van de “groep”, waarin wel een individueel traject gelopen wordt en hebben ieder een eigen zit/slaapkamer. Daarnaast zijn er drie studio’s met eigen keuken, waar meer individuele begeleiding kan worden geboden, gericht op meer zelfstandigheid en doorstroom.

Wat willen we uitdragen:

Kernwoorden zijn: constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid. Wij willen een veilig huis en een persoonlijke benadering bieden aan onze cliënten, waarbij ook professie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Begeleiding en cliënt kennen elkaar, zetten samen de lijn uit, stellen doelen op en maken onderling goede afspraken. Dit in nauwe samenwerking met orthopedagoog en methodische ondersteuning om de zorgkwaliteit hoog te houden. Daarnaast vinden wij het netwerk om ons heen belangrijk en zijn we laagdrempelig in benadering.

Visie

Onze visie is dat de cliënt mag stabiliseren en (opnieuw) kan werken aan perspectief. Dit doen we door zorg aan te bieden die aansluiten bij de behoefte van de cliënt op een bepaald moment in een bepaalde levensfase (maatwerk). De cliënt wordt gezien en gehoord om uiteindelijk hun wensen in doelen om te kunnen laten zetten. We benadrukken dat je mag zijn wie je bent. Hierbij zijn wij de “kruiwagen”, om iemand verder te helpen op het pad die zij bewandelen.

Erve Wullinck 13

Even voorstellen....

Gaby heeft veel kennis en ervaring in de zorg en ziet dit werk voornamelijk als haar passie. Ze is dagelijks te zien op de locatie. Haar hobby's zijn haar beesten en lekker eten, het afspreken met vrienden en een goed programma op tv geniet ze ook van.

Michiel houdt zich voornamelijk bezig met de kwaliteit, de administratie en ondersteuning van de zorgverlening. Daarnaast heeft hij een eigen onderneming in technische dienstverlening en het praktisch begeleiden van jonge technici. Zijn hobby's zijn darten, hengelsport en op zijn tijd een goede film kijken.

Meer informatie?

Kijk op https://www.ervewullinck.nl

Erve Wullinck 2
Erve Wullinck 5
Erve Wullinck 6
Erve Wullinck 16
Erve Wullinck 15
Visitatie erve wullinck Sa Net Woonzorg 2022 79 websize