Hoi

Procedure

Procedure voor Verblijfs- of Woonzorg

Stap 1 - interesse

Toelatingscriteria
Ben je geïnteresseerd in de woonlocaties bij Sa-Net? Wij kunnen verblijfszorg leveren voor de meeste indicaties. In enkele gevallen kunnen wij geen zorg bieden. Dit noemen wij de toelatings- en uitsluitingscriteria. Wilt u weten of uw situatie hieronder valt? Klik hier om onze toelatingscriteria te lezen.

Er moet sprake zijn van een geldige (verblijfs)indicatie die nog minimaal een half jaar geldig is. Klik hier om te weten te komen hoe deze wordt afgegeven.

Zorg aanvragen
Wanneer je wil aangeven interesse te hebben in onze woonlocaties kan je het formulier invullen of telefonisch contact opnemen op 0314-763403. Nadat we je formulier hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 2 - aanmelden

Nadat jij jouw interesse via het formulier of telefonisch hebt aangegeven, kijken wij graag met je mee of je je kan aanmelden bij Sa-Net. Hierbij is het van belang dat we een goed beeld krijgen van de situatie en gegevens van je ontvangen. Op basis van de aanmelding kan het zijn dat wij vanuit Sa-Net aangeven dat wij geen geschikte woonplek kunnen bieden die passend is bij jouw situatie.

Wanneer er nog geen zicht is op een vrije plek, kan het zijn dat je op de Contactlijst komt te staan binnen Sa-Net. Er wordt contact met je gezocht wanneer er sprake is van perspectief, vervolgens wordt de procedure verder vervolgd:

Stap 3 - gesprek

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek. Tijdens het gesprek bespreken we je (ondersteunings)vragen en vertellen we de mogelijkheden bij Sa-Net zodat we kunnen kijken of dit bij jou past. Het bezoeken van een locatie behoort hierna tot de mogelijkheden.

Stap 4 - beslissen

Samen beslissen
Er wordt een contactmoment met jou afgesproken waarbij we samen gaan beslissen. Sa-Net kan hierbij de volgende dingen aangeven:

Hoe verder?
Na het gesprek kunnen de volgende beslissingen worden genomen:

  • We hebben een passende plek voor jou gevonden
  • We hebben graag nog een gesprek
  • We hebben nog geen plek die beschikbaar is, daarom kom je bij ons op de wachtlijst te staan.

We blijven dan graag met jou of je begeleider in contact en laten het gelijk weten wanneer er een datum bekend is.

Stap 5 - welkom

Samen werken aan jouw toekomst!
Fijn dat we jou een plek hebben kunnen bieden! We willen je graag van harte welkom heten. Zodra je bij ons woont neemt jouw persoonlijk begeleider jouw ondersteuningsvragen met je door en leer je jouw nieuwe woonomgeving kennen.

Procedure voor Ambulante zorg

Stap 1:

Wanneer u wil aangeven interesse te hebben in ambulante begeleiding kunt u zorg aanvragen op onze website middels een formulier of telefonisch contact opnemen op 0314-763403. Nadat we uw formulier hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U heeft een indicatie voor ambulante begeleiding nodig.

Stap 2:

Er wordt gekeken of er overgegaan kan worden naar een intakegesprek. Wanneer hieruit blijkt dat uw zorgvraag binnen Sa-Net past wordt er gekeken naar de match tussen uw vraag en een medewerker uit het ambulante team met zijn/haar expertise.

Stap 3:

Welkom bij Sa-Net! De ambulant begeleider neemt jouw ondersteuningsvragen met je door. Er wordt samen gewerkt aan jouw toekomst.