Vacature ervaren woonbegeleider

Sa-Net Woonzorg (www.sa-net.nl) is een zorginstelling uit Doetinchem die kleinschalige woonzorg en ambulante begeleiding biedt in de regio Achterhoek. Wij bieden kleinschalige woonondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en/of psychische problematiek in gezinshuizen, kamertraining, kangoeroe-woningen en op ambulante basis. Wat ons betreft is de basis voor ontwikkeling een woonplek waar je je veilig ervaart en vaste begeleiders die je begrijpen. Op onze woonlocatie Stationsstraat (GGZ en LVB) ontvangen onze bewoners 24-uurszorg in een eigen appartement. Er is in beperkte mate groepscontact.

Voor de locatie Stationsstraat zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Ervaren woonbegeleider (m/v) (18-32 u/wk)

WAT GA JE DOEN

Als woonbegeleider heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie en bied je ondersteuning aan cliënten individueel en op de woongroep. Hierbij of hierbinnen is veelal sprake van een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid, verstandelijke beperking en/of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperken in het dagelijks functioneren. Je stelt met de cliënt een begeleidingsplan op en werkt vervolgens procesmatig en systeemgericht aan de gestelde doelen.

WAT BIEDEN WIJ

Je gaat werken in een team met gedreven en bij de cliënt betrokken collega’s. Een klein team dat werkt met korte lijnen en een open en transparant is. Je geeft uitvoering aan de werkzaamheden op een manier die bij jou past. Je werkt wisselende diensten volgens een rooster en hebt daarbuiten bij toerbeurt bereikbaarheidsdienst. Je werkt af en toe in het weekend. Je krijgt een tijdelijk contract conform cao-gehandicaptenzorg, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring (in een soortgelijke functie) in FWG 40/45.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je hebt ruime ervaring in het werkveld. Je weet om te gaan met mensen met een GGZ en/of LVB-achtergrond en kunt professioneel en zelfstandig omgaan met gedragsproblematiek. Kennis van en ervaring met verslavingsproblematiek is een pré. Je staat stevig in je schoenen en bent een doorzetter en kunt je langdurig betrokken tonen bij een ingewikkelde casus. Je toont initiatief en legt en onderhoudt contact met voor de cliënt relevante netwerk- en externe contacten. In samenwerking met de behandelaar en betrokken collega’s kun jij rust en structuur aanbrengen. Je kunt je professioneel handelen een persoonlijk karakter geven en bent net als wij gericht op het bieden van perspectief.

INTERESSE? LEUK!

Je kunt tot 22 april een mail sturen naar info@sa-net.nl met je sollicitatie waarin je vertelt waarom jij geschikt bent voor deze baan, en waarin je je CV met referenties bijvoegt. We willen uiteraard graag meer weten over jouw opleiding en relevante werkervaring, maar je kunt ons vooral nieuwsgierig naar jou maken door meer te vertellen over wie jij bent, hoe jij de dingen aanpakt en over jouw visie op professionele begeleiding! Vanwege de vergewisplicht zijn wij verplicht om de opgegeven referenties te controleren. Houd er rekening mee dat het kunnen overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste is voor indiensttreding.