Vacature Ambulant begeleider

Voor ons team van ambulante begeleiders zijn wij op zoek naar een:

Ervaren Ambulant begeleider (16-28 u/wk)

Wat ga je doen?

Als ervaren ambulant begeleider heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie en bied je ondersteuning aan cliënten en gezinnen in de thuissituatie. Hierbij of hierbinnen is veelal sprake van een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid, verstandelijke beperking en/of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperken in het dagelijks functioneren. Je stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op en werkt vervolgens procesmatig en systeemgericht aan de gestelde doelen.

Wat bieden wij

Wij bieden een organisatie waarin we oog hebben voor onze medewerkers. Je gaat werken in een team met gedreven collega’s die zich bij de client en elkaar betrokken voelen. Je krijgt de vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren aan de hand van methodieken die bij je passen. Casuïstiek bespreking helpt je om de beste aanpak te vinden. Je werkt in de meeste casussen zelfstandig en overwegend door de weeks. De contactmomenten worden meestal door jou en de cliënt, afhankelijk van zijn of haar leefsituatie, overdag of ’s avonds ingepland. Je krijgt een tijdelijk contract conform cao gehandicaptenzorg, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring (in een soortgelijke functie) in FWG 40/45. Wij bevorderen de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van scholing en intervisie.

Wij verwachten wij van jou

Je hebt ruime ervaring in het werkveld. Je weet om te gaan met een brede en diverse doelgroep en kunt professioneel en zelfstandig omgaan met gedragsproblematiek. Kennis van en ervaring met ASS alsook ondersteuning bij verslavingsproblematiek is een pré. Je staat stevig in je schoenen en bent een doorzetter en kunt je langdurig betrokken tonen bij ingewikkelde casus. Je toont initiatief en legt en onderhoudt contact met voor de cliënt relevante netwerk- en externe contacten. In samenwerking met de behandelaar en betrokken collega’s probeer je gestelde doelen te behalen en kun jij rust en structuur aanbrengen. Je staat open voor nieuwe ideeën en bent een verbinder voor zowel het netwerk rondom de client als het team van collega’s. Je kunt jouw professioneel handelen verantwoorden aan de hand van het voor de cliënt toepasselijke inhoudelijk kader.

Interesse? Leuk!

Je kunt tot en met 10 februari 2019 een mail sturen naar info@sa-net.nl met je sollicitatie waarin je vertelt waarom jij geschikt bent voor deze baan, en waarin je je CV met referenties bijvoegt. We willen uiteraard graag meer weten over jouw opleiding en relevante werkervaring, maar je kunt ons vooral nieuwsgierig naar jou maken door meer te vertellen over wie jij bent, hoe jij de dingen aanpakt en over jouw visie op professionele begeleiding!