Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
(0314) 763 403

Organisatie

Sa-Net biedt zorg in kleinschalige locaties en ambulante dienstverlening aan (jong) volwassenen en kinderen met een (licht) verstandelijke beperking. Binnen ons netwerk (www.sa-netnetwerk.nl) bieden wij onze cliënten diverse mogelijkheden op het gebied van dagbesteding, re-integratie en vrijetijdsbesteding.

Wij luisteren naar de vragen van onze cliënten en spelen daar zo veel mogelijk op in. Zorg beweegt ons, wat voor ons betekent dat we ondersteuning bieden die meegroeit met de cliënt.

Sa-Net Wonen heeft bewust gekozen voor een kleinschalige en compacte organisatie. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt handelen en zijn er meerdere mogelijkheden voor maatwerk. Ook kunnen we flexibel omgaan met de veranderingen de vanuit de overheid worden ingezet.

Samenwerking

Sa-Net maakt onderdeel uit van een netwerk van professionele, kleinschalige zorgaanbieders in de Achterhoek op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Wij werken samen om u verder te helpen.

Daar waar ondersteuning op het gebied van behandeling nodig is werkt Sa-Net Wonen samen met Sa-Net Expertise (www.sa-netexpertise.nl), een netwerk van professionals in de zorg dat diagnostiek, behandeling, coaching/training en deskundigheidsbevordering biedt. De professionals werken onder de verantwoordelijkheid van BIG geregistreerde behandelaars.

Uiteraard heeft Sa-Net Wonen ook een nauwe samenwerking met huisartsen en de eerste en tweedelijns behandelcentra.

 

 

Meer weten?

Neem dan contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op