Nieuwe locatie: Zorgboerderij Hasselo

24 dec. 2020

Vanaf 1 januari a.s. wordt Zorgboerderij Hasselo een onderdeel van Sa-Net Woonzorg.

Gezamenlijk nieuwsbericht

Sa-Net Woonzorg in Doetinchem biedt onder meer verblijfszorg aan mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek in diverse, kleinschalige locaties in de Achterhoek en enkele aangrenzende gemeenten.

Zorgboerderij Hasselo is gevestigd in Beltrum in de gemeente Berkelland. Op deze landelijke locatie wordt 24-uurs verblijfszorg en dagbesteding geboden. Zorgboerderij Hasselo biedt voor bewoners wonen, werken en vrije tijd op één locatie (ook wel driemilieuvoorziening genoemd) maar er komen ook mensen van buiten de locatie voor dagbesteding.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over onze nieuwe locatie Zorgboerderij Hasselo.

Sa-Net Woonzorg en Zorgboerderij Hasselo werken sinds 2017 samen, en dit is in de afgelopen jaren verder uitgebreid. De overname van de bedrijfsvoering, de medewerkers en de locatie door Sa-Net betekent voor beide partijen een versteviging van de samenwerking en meer mogelijkheden om te doen waar Sa-Net en Zorgboerderij Hasselo goed in zijn.

De naam en activiteiten van Zorgboerderij Hasselo blijven bestaan, ook nu dit onder de naam van Sa-Net wordt voortgezet. Wij zijn over en weer blij met deze stap en hopen hiermee ook in de toekomst voor onze cliënten de goede zorg te kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Sa-Net Woonzorg en Zorgboerderij Hasselo