Hasselo appelboom

ABCDate

17 okt. 2023

Sa-Net Woonzorg en ABCDate!

Sinds juni 2021 zijn wij aangesloten bij ABCDate en kunnen cliënten van Sa-Net Woonzorg nieuwe mensen ontmoeten via de contactbemiddelingswebsite ABCDate.nl. Zo vergroten we de kans op vriendschap, geluk en liefde voor onze cliënten!

Wat is ABCDate?

ABCDate is een veilige landelijke contactbemiddelingswebsite en app voor mensen met een licht verstandelijke beperking die 18 jaar of ouder zijn. ABCDate is alleen te gebruiken door cliënten van zorgorganisaties die bij ABCDate zijn aangesloten. Op www.abcdate.nl/zorgkaart vind je alle aangesloten zorgorganisaties. Via ABCDate kunnen cliënten op zoek naar een vriendschap, maatje of relatie. Cliënten kunnen op ABCDate zo zelfstandig mogelijk profielen van andere deelnemers bekijken, chatten, een Prikbordbericht plaatsen en zich aanmelden via de Kalender voor de ABCDate ontmoetingsavonden. Tijdens de ABCDate avonden kunnen deelnemers elkaar beter leren kennen. Twee ABCDate Contact Coaches ondersteunen tijdens deze avond en organiseren leuke spelvormen die passen bij het thema van de avond.

Onze medewerkers zijn geïnstrueerd over het gebruik van de website en op welke manier ze onze cliënten hierbij kunnen ondersteunen.

Vragen?

Heb je vragen over ABCDate of het gebruik hiervan, stuur dan een mail naar info@sa-net.nl.