Sa Net Molendijk 25 03 2022 7 websize

Molendijk

Molendijk is een locatie van Sa-Net die gestart is in oktober 2020. Hier wonen Chiel-jan en Mariska Schepers met hun twee kinderen. Het huis ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van het dorp Gendringen.

Werken met jongeren is Chiel-Jan en Mariska op het lijf geschreven. Beiden hebben jarenlang ervaring binnen de jeugdhulpverlening op zowel besloten- als open behandelgroepen. Dat maakt hen professionals die goed weten wat jongeren nodig hebben om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Naast deze betrokken inwonend begeleiders is er een professioneel team met verschillende disciplines betrokken bij de locatie.

Molendijk heeft 6 kamers waar jongeren/jongvolwassenen (vanaf 14 jaar) kunnen wonen die zich verder willen ontwikkelen en daarvoor gemotiveerd zijn. Het unieke aan Molendijk is dat het pand de mogelijkheid biedt om jongeren daar waar nodig nabijheid te geven, maar er is ook ruimte voor zelfstandigheid. Het betreft dus een hybride woonvorm.

Op dit moment is er één woonplek beschikbaar.

Sa Net Molendijk 25 03 2022 27 websize
Sa Net Molendijk 25 03 2022 19 websize
Sa Net Molendijk 25 03 2022 3 websize
Sa Net Molendijk 25 03 2022 15 websize

Aanmelden

Ken jij of ben jij een jongere die zou passen bij Molendijk? Informatieaanvraag of aanmelding kan via onze afdeling zorgbemiddeling: zorgbemiddeling@sa-net.nl. Aanmelding is ook mogelijk via onze website (klik op woonzorg aanvragen). Let op, je hebt een indicatie nodig van de gemeente, of de jeugdbeschermer, of het CIZ.

Hier vind je:

  • Slaapkamer
  • Gezamenlijke woonkamer
  • Internet
  • Bushalte vlakbij
  • Activiteiten
  • Parkeergelegenheid

Woonzorg aanvragen

Klik op de button hieronder voor het aanvraag formulier van onze woonzorg

Lees meer