Gezinshuis Molendijk

Sinds kort wonen Chiel-jan en Mariska Schepers met hun twee kinderen in het gezinshuis Molendijk, dat ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van het dorp Gendringen.

Werken met jongeren is Chiel-jan en Mariska op het lijf geschreven. Beiden hebben jarenlang ervaring binnen de jeugdhulpverlening op zowel besloten- als open behandelgroepen, dat maakt hen professionals die goed weten wat jongeren nodig hebben om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Naast deze betrokken gezinshuis ouders is er een professioneel team met verschillende disciplines betrokken bij het gezinshuis.

Gezinshuis Molendijk heeft 6 kamers waar jongeren/ jongvolwassenen (vanaf 14 jaar) kunnen wonen die zich verder willen ontwikkelen en daarvoor gemotiveerd zijn. Het unieke aan gezinshuis Molendijk is, dat het pand de mogelijkheid biedt om jongeren daar waar nodig nabijheid te geven, maar er is ook ruimte voor zelfstandigheid.

Er zijn op dit moment nog enkele plekken beschikbaar! Ken jij of ben jij een jongere die zou passen bij gezinshuis Molendijk? Informatieaanvraag of aanmelding kan via ons zorgloket: zorgloket@sa-net.nl. Aanmelding is ook mogelijk via de website.