Begeleiding thuis

Naast kleinschalige woonzorg in onze zorglocaties bieden wij begeleiding thuis in de regio Achterhoek en direct aangrenzende gemeenten. Wij hebben een enthousiast en bevlogen team met professionele begeleiders. Deze komen in jouw eigen omgeving, meestal thuis. Met de consulent van de gemeente of buurtcoach heb je in de meeste gevallen al gekeken naar welke vragen er zijn waar ondersteuning bij nodig is.

Wij bieden zowel ambulante begeleiding als 24-uurs zorg in de eigen woning.

Wij kunnen volwassenen en kinderen ondersteunen bij allerlei soorten hulpvragen en zijn gespecialiseerd in hulp bij (licht) verstandelijke beperking en psychiatrische en psychosociale problematiek (GGZ). Wij kunnen bijvoorbeeld helpen bij je financiën, het huishouden, opvoedingsvragen, administratie etc. Wij hebben expertise en kunnen helpen bij behandelvragen en eventuele diagnostiek. Wij proberen altijd maatwerk te leveren.

Welke zorg wij kunnen bieden hangt ook af van de indicatie die je hebt ontvangen voor de zorg, dan wel van de gemeente of het CIZ.

Mocht je in jouw situatie willen weten wat wij kunnen bieden, dan kan je direct contact met ons opnemen en kunnen wij met jou kijken wat passend is.