Ambulante zorg

Naast kleinschalige woonzorg in onze zorglocaties bieden wij ambulante begeleiding in de regio Achterhoek en direct aangrenzende gemeenten. Wij hebben een enthousiast en bevlogen team met professionele begeleiders. Deze komen in jouw eigen omgeving, meestal thuis. Met de gemeente/buurtcoach heb je in de meeste gevallen al gekeken naar welke vragen er zijn waar ondersteuning bij nodig is.

Wij kunnen volwassenen en kinderen ondersteunen bij allerlei soorten hulpvragen en zijn gespecialiseerd in hulp bij (licht) verstandelijke beperking en psychosociale problematiek (GGZ). Wij kunnen bijvoorbeeld helpen bij je financiën, het huishouden, opvoedingsvragen, administratie etc. Waar nodig werken wij samen met Sa-Net Expertise voor behandelvragen en eventuele diagnostiek. Wij proberen altijd maatwerk te leveren.

Welke zorg wij kunnen bieden hangt ook af van de indicatie die je hebt ontvangen voor de zorg, danwel van de gemeente of het CIZ.

Mocht je in jouw situatie willen weten wat wij kunnen bieden, dan kan je direct contact met ons opnemen en kunnen wij met jou kijken wat passend is.