Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
(0314) 763 403

Ambulant begeleider

Ten behoeve van ons ambulante team is er een vacature ontstaan voor de functie van ervaren ambulant begeleider (16-28 u/wk).

WAT GA JE DOEN?

Als ervaren ambulant begeleider heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie en bied je ondersteuning aan cliënten en gezinnen. Hierbij of hierbinnen is veelal sprake van een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid, verstandelijke beperking en/of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperken in het dagelijks functioneren. Je stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op en werkt vervolgens procesmatig en systeemgericht aan de gestelde doelen.

WAT BIEDEN WIJ?

Je gaat werken in een team met gedreven en bij de cliënt betrokken collega’s. Je geeft uitvoering aan de werkzaamheden op een manier die bij jou past. Je werkt overwegend door de weeks. De contactmomenten worden meestal door jou en de cliënt, afhankelijk van zijn of haar leefsituatie, overdag of ’s avonds ingepland. Je krijgt een tijdelijk contract conform cao gehandicaptenzorg, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring (in een soortgelijke functie) in FWG 40/45. Wij bevorderen de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van scholing en intervisie.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

​Je hebt ruime ervaring in het werkveld. Je weet om te gaan met een brede en diverse doelgroep en kunt professioneel en zelfstandig omgaan met gedragsproblematiek. Kennis van en ervaring met ASS alsook ondersteuning bij verslavingsproblematiek is een pré. Je staat stevig in je schoenen en bent een doorzetter en kunt je langdurig betrokken tonen bij ingewikkelde casus. Je toont initiatief en legt en onderhoudt contact met voor de cliënt relevante netwerk- en externe contacten. In samenwerking met de behandelaar en betrokken collega’s kun jij rust en structuur aanbrengen. Je kunt jouw professioneel handelen verantwoorden aan de hand van het voor de cliënt toepasselijke inhoudelijk kader.

INTERESSE? LEUK!

Je kunt tot en met 10 juni 2018 een mail sturen naar info@sa-net.nl met je sollicitatie waarin je vertelt waarom jij geschikt bent voor deze baan, en waarin je je CV met referenties bijvoegt. We willen uiteraard graag meer weten over jouw opleiding en relevante werkervaring, maar je kunt ons vooral nieuwsgierig naar jou maken door meer te vertellen over wie jij bent, hoe jij de dingen aanpakt en over jouw visie op professionele begeleiding!

Klik hier voor de functieomschrijving. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede helft van juni. Vanwege de vergewisplicht zijn wij verplicht om de opgegeven referenties te controleren. Houd er rekening mee dat het kunnen overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste is voor indiensttreding.

Meer weten?

Neem dan contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op